Őrangyal meditáció

(6 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

Kategória:

Leírás

Itt tudod meghallgatni:
https://gyurkozsolt.com/shop/Orangyal_MEDITACIO.mp3

 

Mindannyiunknak van személyes őrangyala, aki végigkísér minket egész életünkben.

Őrangyalunk mindent tud rólunk, mindig mellettünk van, és átsegít minket a nehéz helyzeteken, megmutatja a helyes irányt. Meditációban képes vagy kapcsolatba lépni vele, gyakorlással egyre könnyebben egyre több mindent tudsz meg tőle. Ez a meditáció segít, hogy megtudd a nevét ki is a te őrangyalod. A meditációban van energetikai tisztítás, gondolatok érzelmek megtisztítása. Rákérdez mire is van most leginkább szükséged és abban kérjük az őrangyal segítségét. Ez a képesség úgy fejlődik benned, ahogy a meditációt rendszeresen végzed. Belső látásod, érzékelésed és kommunikációs képességed minden ismétléssel tisztul és javul.

Akkor is van őrangyalod, ha te nem hiszel benne, vagy azt hiszed sajnos téged fentről nem segítenek. Vedd fel a kapcsolatot őrangyaloddal és rendszeresen tudatosan meditálj vele! Számomra ez a kapcsolat igazi barátsággá vált. Őrangyalom az egyik legközelebb álló személyes égi segítőm.

Őrangyal meditáció termékről 6 értékelés

 1. Makó Klári

  Review for Őrangyal meditáció
  ★ ★ ★ ★ ★

 2. Koltané, Zsuzsa

  Nagyon tetszett. Először egy könnyü lebegés éreztem, majd nagy világosság, fényességet. Azt hittem a nap sütőtt ki, de meglepetésemre, amikor kinyitottam a szemem ugyanolyan borult volt mint előtte. Köszi.

 3. Puskas

  Régóta nagy vágyam volt, hogy meditáljak az őrangyalommal. Imádtam ezt is, mint a többi meditációt. Az őrangyalom képe nem jött tisztán, szerintem azért, mert voltak zavaró tényezők körülöttem. Volt mikor női alakban láttam, volt mikor férfi alakban,és volt amikor ismert női arcok jöttek be. Ezt nem tudom hova tenni, de a meditáció szuper.

 4. Háder László

  Review for Őrangyal meditáció
  ★ ★ ★ ★ ★

 5. Temesi Anikó

  Review for Őrangyal meditáció
  ★ ★ ★ ★ ★

 6. NAGY ANIKÓ

  Nincs miről beszélni !Ez megint remek lett Zsolt!Jeleztek az őrangyalaim,hallottam amit mondtak, segítettek is .Megtisztulást éreztem a meditáció után .Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük