Fészkeld be magad a jelen pillanatba meditáció

2 500 Ft

Kategória:

Leírás

Meghallgatom

Ez alkalommal is egy új meditáció hallgatásával ajándékozlak meg.

Van a meditációknak egy olyan ága, ahol a csend a nyugodt elme, a jelen pillanat gondolkodás nélküli átélése a cél. Az elme lecsendesítése és önmagad megtapasztalása agyalás izgatottság nélkül. Ebben az állapotban automatikusan elkezdesz regenerálódni. Sokszor a külső okokra fogjuk, hogy rosszul érezzük magunkat, pedig  a lényeg, hogy mi van belül. Ha belül megtaláltad a harmóniát, kívül is megnyilvánul. Mire figyelsz? Mennyire figyelsz magadra egy problémában? Tedd szokásoddá, hogy visszatérsz önmagadba és a jelen pillanatba! Ez is élő hangfelvétel elnézésed kérem, van benne a háttérzaj, köhögés ami egy élő felvétellel jár.

Az előző hónap lazíts meditációja is megvásárolható. Remélem sikerül sokszor meghallgatnod és ezzel segítenem neked pihenni. Vedd meg  és hallgasd amikor csak jól esik:
https://gyurkozsolt.com/kincseim/tudatossag-felebresztese-i-lazits/

Kérlek hozzászólás formájában írd meg visszajelzésed, hogy teszik a mostani meditáció.

Ha tetszenek a meditációim , kérlek írj egy pozitív vélemény rólunk. Eddig hét ilyen ajánlást kaptunk az elmúlt nyolc év alatt, de nem adjuk fel 🙂 Bízok benne, hogy van értelme és értéke annak amit csinálunk. Lehet csak azért nem kaptunk ilyet mert nem kértük. 🙂 Szeretnénk még sok sok hónapon keresztül hírlevelet küldeni neked. Ajánlást itt lehet írni: https://www.facebook.com/pg/spirit.hu/reviews/

Fontos! Vegyél fel minket minket a címlistára és a levelet fontosnak jelölöd. A zsolt@gyurko.hu, és a info@spirit.hu címünket. Így biztos hogy a leveleződ nem törli a levelem. Megrendelésed levélben fog megérkezni, amint beérkezik az átutalás.
Szeretettel: Gyurkó Zsolt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fészkeld be magad a jelen pillanatba meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük