Tudatosság felébresztése I.-Lazíts

(8 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

Kategória:

Leírás

Itt tudod meghallgatni a meditációt

 

A mostani meditációm nem igényel spirituális látásmódot. Mindenkinek szüksége van pihenésre. A meditáció annyi mindenre felhasználható, én magam is már vagy 600 meditációt készítettem és azt hiszem soha nem lehet megunni és a lehetőségek száma végtelen.

Lazíts!

Ez a meditáció címe. Ezzel a meditációval nem csak a napi fáradtságot tudod kipihenni. Ott a mélyben sokkal nagyobb fáradtság van. Van aki elfáradt az egész évtől, de van akit már évek óta fáraszt valami. Ezzel a meditáció képes vagy megszabadulni tőle. Azt vettem észre, hogy az idegi kimerültség és a fáradtság lassan tömegesen szinte mindenkit érint. Tartjuk magunkat, kezeljük, de ott van. Szeretni fogod ezt a meditációt, egyszerű de nagyszerű. Mintha elmennél nyaralni és tényleg. Úgy szabadulsz meg a kimerültségtől, hogy közben jól érzed magad.

Ez a meditáció a tudatosság felébresztése meditáció sorozatom része. Ez a sorozat nyolc meditációt tartalmaz és egy e-book is jár hozzá. Hamarosan négy meditációt belőle közösen gyakorlunk a magnet közösségi házban, Budapesten. Ha tetszik és kíváncsi vagy a sorozat többi tagjára, gyere el. Meditálj velünk. Az esemény linkje : https://www.facebook.com/events/1129347953926192/

Hallgasd meg minden nap ezt a meditációt. Lazíts! Meglátod életed sokkal jobb lesz és sokkal jobban fogod érezni magad. Szabadulj meg a fáradtságtól és ezzel a meditációval újra meg újra. Hiszen a nyaralás is akkor a legjobb, ha újra meg újra megkapod és visszamehetsz pihenni töltődni.
Kérlek rövid élménybeszámolód ide írd meg nekem.

https://www.facebook.com/spirit.hu/photos/a.446087321852/10156220481031853
Nem is tudjátok milyen jó olyan embereknek levelet küldeni, akik válaszra is méltatnak.

Ez a meditáció más mint a korábbiak, meditációimnak egyik sajátossága, hogy nem egy típusú, hanem szeretném megmutatni mennyi mindenre jó a meditáció.

Kérlek ajánlj engem másoknak is. Nos hát engem nem említ meg se újság, se egy blog, nem vagyok benne a tv-ben rádióban. Csak rátok számíthatok, hogy ha értékes amit csinálok -és ezt te döntöd el- akkor mások is tudják ezt. Én nem tartozok a híres emberek közé, de lassan húsz éve készítem nektek a meditációkat.

Szeretettel Gyurkó Zsolt

Tudatosság felébresztése I.-Lazíts termékről 8 értékelés

 1. Fodor Julianna

  Review for Tudatosság felébresztése I.-Lazíts
  ★ ★ ★ ★ ★

 2. Magdi

  Review for Tudatosság felébresztése I.-Lazíts
  ★ ★ ★ ★ ★

 3. Abos Levente

  Köszönöm Zsolt, nagyon jól esett.

 4. Háder László

  Csodálatos ez a meditáció. Nagyon jó érzés a belső pihenés.

 5. Magdi

  Ez most nagyon helyretett engem! Annyira kellett ez a mély pihenés. Rengeteg feszültségtől megszabadultam.

 6. Márta

  Review for Tudatosság felébresztése I.-Lazíts
  ★ ★ ★ ★ ★

 7. Dani

  Csodás volt, köszönöm!

 8. Szilvia

  Nagyon szépen köszönöm! Fantasztikus!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük