Kapcsolatfelvétel az élet angyalával tanfolyam

(1 vásárlói értékelés)

5 000 Ft

Kategória:

Leírás

Az októberi hírlevél meditáció meghallgatása:

Az élet angyala

 

Az élet angyala

Egész napos tanfolyam

A négy arkangyal után most itt az új angyalokkal foglalkozó napom. Az élet angyala. Az angyalok feladata az, hogy abban segítsenek, aminek ők az angyalai. Egy segítő, aki bevezet annak az ismeretébe és használatába. Nem is értem, hogy az élet angyala miért olyan ritkán kerül szóba. Számomra is új ez a kapcsolat, úgy fél éve végzek aktív élet angyala meditációkat. Húú hatalmas erő. Az élet angyala napon vele alakítjuk ki a kapcsolatot és vele meditálunk.

  1. Pihenés kikapcsolódás az élet angyalával

A napot pihenéssel kezdem, hiszen a legtöbb ember fáradtan és a dolgaival elfoglaltan esik be a tanfolyamra. Lehet te is így kezdesz neki 🙂 Nagyon jó pihentető, kikapcsolódó meditáció. Mi lehetne jobb, mint a találkozásra kipihenten, feltöltődve érkezni. Valóban olyan lesz ez a találkozás, ahogy neked jó. A meditációt erre figyelve készítettem. Már ebben az első meditációban az élet angyala megjelenik.

Bevezető előadás:
Meditáció bevezető:
Meditáció:

  1. Gyógyulás, öngyógyítás az élet angyalával

A második meditáció már terápiás. Az élet angyala életet ad. Te is életből vagy, és élet van benned. Az ereidben, az energiarendszeredben, minden sejtetdben. Az élet angyala nagyszerű önmagad, és saját életenergia szinted helyrehozatalában. Itt blokkokkal, elakadásokkal is találkozhatsz, de ne add fel. Ha elsőre nem sikerül, legyél magaddal türelmes és csináld meg újra! A tanfolyamon van akinek már elsőre tökéletesen sikerült, de volt akinek gyakorolnia kellett.

Bevezető előadás:
Meditáció:

  1. Amitől igazán élsz!

Itt tud az élet angyala legtöbbet segíteni. Az élet angyalának erejéhez a kulcs! Két szélső pontja van az életerőnek. Ami igazán életet ad neked, és ami igazán rabolja az életerődet. Az egyik a legtöbbet segít, a másik a legtöbbet árt. Mind a kettőben az élet angyala nagy segítőd lehet. Téged mi éltet igazán, és mi az ami igazán tönkretesz? Ez  a meditáció életed lényegi kérdéseivel foglalkozik. Azt hiszem, igazán termékeny meditáció. Életed sava-borsa. Jó ha tudod, mi éltet igazán és jó ha tudod, az élet angyalával tehetsz érte!

Előadás:
Bevezető:
Meditáció:

  1. Életút tisztítása az élet angyalával

Saját életutad is az élet angyalához tartozik. Hiszen a nagy életben egy ösvény, amit te magad hozol létre. Ez a meditáció egy személyes életút-tisztítás az élet angyala segítségével. Ezzel  a meditációval rendszeresen tisztíthatod életutad.

Meditáció

Ráadás a élet angyala meditációs naphoz:

  1. Az élet angyala milyen életet mutat neked?

Nagyszerű, ha az élet angyala segít neked abban az életben amit szeretnél. Létezik ennél jobb? Igen 🙂

Az élet angyala milyen életet mutat neked? Te mehetsz az ő általa megteremtett életedbe. Amit ő készít meditációban és ő nyit kaput rá. Beléphetsz megnézheted. Csodálatos lesz! Egy olyan élet, amit ő lát benned és ő tud segíteni megteremtésében.

Meditáció:

 

Megvásárláskor egy tömörített fileban tudod az összes hangfelvételt letölteni.

Kapcsolatfelvétel az élet angyalával tanfolyam termékről 1 értékelés

  1. Magdi

    Review for Kapcsolatfelvétel az élet angyalával tanfolyam
    ★ ★ ★ ★ ★

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük