Családi karma tisztítása- I. rész -Szülők, nagyszülők

(4 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

Megjelenést követően két hétig féláron megvásárolható!

Kategória:

Leírás

Meghallgatom

A meditáció felkérésre készült. Túlságosan aggódok a szüleim miatt, ami már kihat a boldogságomra. Nehezen viselem ahogy viselkednek velem és rossz érzés látni amit rosszul csinálnak. Rád nyomásként nehezedik a család? Ha úgy érzed esetleg családi minták okozzák életedben újra meg újra felbukkanó problémáidat ez a meditáció neked készült. Nem csak akkor jó ez a meditáció, ha rosszban vagy a szülőkkel vagy szorongsz miattuk. Akkor is ajánlom neked, ha szeretnél segíteni nekik, hogy amit nem tudnak megoldani, sőt az egész család nem tudja megoldani az végre megoldódjon.

A családi minták legyenek azok hibák vagy éppen erények apáról fiúra szállnak, szinte az anyatejjel szívjuk magunkba. Ott van a génjeinkben. Annyi jó van a családban amire szükséged van. Tisztítsd meg ezt a forrást, hogy megszabadulj a nehéz karmától és magadhoz öleld azt a sok érdemet amiért a szüleid nagyszüleid egy egész életet küzdöttek.

Ajánlom a meditációt jóban rosszban. Ha segíteni akarsz a szüleidnek, vagy éppen neked van szükséged nagy segítségre, hogy ne a szüleid hibái miatt szenvedj és ne ismételd meg.

A család hatalmas erőforrás, de sokak számára az egyik legnagyobb probléma forrása is.

Tisztítsd ki a boldogtalanságot a családból és öleld magadhoz a boldogságot. Ha a szüleid nagyszüleid már nem élnek ez a spirituális meditáció, akkor is ugyanúgy működik. A családi karma megtisztítása 2 generációra visszamenőleg.

21 napon át kell naponta meghallgatni egyszer. Erős álmokat hozhat a mély-tudati feldolgozás ideje alatt.

Családi karma tisztítása- I. rész -Szülők, nagyszülők termékről 4 értékelés

 1. Magdi

  Nagyon erőteljes, és felkavaró volt, többször sírtam. Annyira éreztem a terheiket…!

 2. Sziklai Katalin

  Sikerült közelebb kerülnöm az édesanyámhoz, akinek a szeretetét életében mindig hiányoltam.

 3. Erika

  Review for Családi karma tisztítása- I. rész -Szülők, nagyszülők
  ★ ★ ★ ★ ★

 4. Sebestyén Istvánné (kati)

  Kegyelem, szeretet, béke, harmónia és boldogság érzését tapasztaltam. Fenséges szeretet ölelt át. Köszönöm hálás szívvel.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük