Elvonulás meditációk

5 000 Ft

Kategória:

Leírás

Az elvonuláson meditációkat saját igényem, szükségem keltette életre. Nem felkérésre készültek. Azt éreztem milyen jó lenne hosszabb időre elvonulni, feltöltődni saját magammal foglalkozni. Voltam már ilyen egy hónapos elvonulásokon Indiában. Gondoltam ha elmenni nem is tudok legalább meditációban átélem.
Nos az eredmény ennél sokkal több lett. 4 olyan elvonulás meditációval ajándékoztak meg az égiek, ami nem csak amolyan elvonulás pótlékok.

Bevezető előadás:
https://gyurkozsolt.com/shop/elvonulason/06_03_bevezeto_Elvonulas_termeszetbe.mp3

Elvonulás a természetben.

Ebben a meditációban azt éled át mintha hetekre , hónapokra a természetbe vonulnál ki és a természet energiáiban újra feltőltődsz. Kivonulás a civilizált metropoliszból és vissza az ősi tiszta erőkbe. A meditációnak van egy csodája képes vagy fél óra alatt akár életeket is átélni. Itt hónapokat.

Elvonulás egy korábbi korszakba

Bevezető előadás :
https://gyurkozsolt.com/shop/elvonulason/06_04_elozo_korok_bevezeto.mp3

Ez a meditáció nekem megdöbbentő volt. Valóban szellemi utazással egy számomra ismeretlen korábbi civilizációban találtam magam és ott heteket töltöttem képzéssel és az ő módszereikkel szellemi fejlődéssel. Ez a meditáció valódi szellemi utazásokra ad lehetőséget, méghozzá biztonságosan, védelmezőkkel. Elutaznál, a szfinx fénykorába? vagy a majákhoz, esetleg még korábbi civilizációkba. Nos ezzel a meditációval nem csak meglátogatod őket, hanem hosszabb időt töltesz el.

Elvonulás egy mesterrel

Bevezető előadás :
https://gyurkozsolt.com/shop/elvonulason/06_05_Elvonulas_Mesterrel_bevezeto.mp3

Milyen fantasztikus egy vezető irányítása alatt hosszabb elvonuláson részt venni. Van olyan mester akivel elvonulnál? Esetleg több mestert is meglátogatnál? Egy mesterrel akár több alkalommal? Ez a meditáció erre ad lehetőséget. Szellemi mesterekkel, szellemi találkozások VALÓBAN lehetségesek. Ez nem csak egy fantázia játék. Valódi kapcsolatot alakíthatsz ki téren és időn túl.

Elvonulás saját igényed szerint
Az utolsó meditáció teljesen szabad. Olyan elvonulás nyílik meg amire a tudat alatt (és tudat felett) te a leginkább vágysz. Ez lehet akár az előző három keverekéke, vagy valami teljesen új. Majd meglátod.

 

A négy meditáció végcélja megélni a hosszabb elvonulás élményét és ez számomra nagyszerűen sikerült. Ezért kiadom, remélem neked is olyan sok élményt ad mint nekem és újra meg újra elvégezve nagy kaland vár rád.

A hanganyag tartalmazza mind a négy meditációt, e mellett hozzájuk tartozó előadást. Összesen 9 élő hangfelvétel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elvonulás meditációk” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük