M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)

11 600 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

Az ár tartalmazza a szállítási költséget, bruttó eladási végár.

Kimagasló teljesítmény! Negatív ion kibocsájtása többszöröse más, közvetlenül a  konnektorba dugható ionizátorokéhoz képest. Ez a teljesítmény a nagy, földön álló készülékekéhez hasonlítható, de az ára töredéke azokhoz képest. Energiatakarékos, rendkívülk alacsony fogyasztás. A hasonló teljesítményű készülékek akár 20-30 W-ot is fogyasztanak. Az M-Fresh különleges technológiájának köszönhetően a nagy teljesítményt alacsony (max 2.5W) áramfelhasználás mellett éri el.

Nincs ózon kibocsájtás! Akár nonstop üzemelhet a készülék kisbaba vagy idős beteg személy szobájában is.

A készülék a természet öntisztító képességének elvét használva a levegőt negatív ionokkal (anionokkal) dúsítja, elpusztítja a kórokozókat, lecsapatja a port, megszűnteti a dohányfüstöt, füstöt és szagokat, semlegesíti a pozitív elektromágneses sugarakat, elektroszmogot, gátolja a légzőszervi betegségek kialakulását, segíti az alvást, a koncentrációt, tisztítja a vért, és kellemes közérzetet teremt.

Energiatakarékos, rendkívülk alacsony fogyasztás. A hasonló teljesítményű készülékek akár 20-30 W-ot is fogyasztanak. Az M-Fresh különleges technológiájának köszönhetően a nagy teljesítményt alacsony (max 2.5W) áramfelhasználás mellett éri el.

Gyakori kérdések:
Miért ad ki sercegő hangot eleinte a készülék?

Eleinte gyakran előfordul, hogy a készülék sercegő hangot ad ki, főleg akkor, ha a levegőben magas a por, vagy páratartalom, illetve baktérium tartalom. Elektromos kisülések okozzák a sercegő hangot, ami pár nap után, ha a levegő már kitisztult, minimálisra, alig hallhatóra csökken.

Hova praktikus elhelyezni?

A készüléket érdemes könnyen tisztítható helyre tenni, mert ahogy tisztítja a levegőt, körülötte lecsapódó korom és por jelenhet meg, amit a meszelt falról nehezebb letisztítani.
Érdemes olyan helyre tenni, ahol csempe van a konnektor alatt, vagy hosszabbítóba bedugni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük