Hétköznap Istennel meditáció

(4 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

A meditáció meghallgatása:
https://gyurkozsolt.com/mp3/hirlevel/003Hirlevel_hetkoznap_istennel.mp3

 

Mi lehetne hatalmasabb, csodálatosabb témakör? Amikor istenmeditációkat végzek, mindig azt érzem ennél jobb nincs is. Nem vallásosak a meditációim, a vallásoktól teljesen független utat járok. Egyik példaképem mondása volt:  csak egyetlen vallás létezik a szeretet. Milyen lehet egy vallásfüggetlen istenmeditáció? Hallgasd meg!

Szeretném ha isten nem lenne papi témakör, nem az egyházak által kisajátított és nagyon is szabályozott irány. Számomra rokonszenves az ókori görögök szemlélete, akik istent matematikával, fizikával, biológiával, művészetekkel keresték. Mert bizony megtalálod még egy fűszálban, vagy éppen a csillagászatban is.

Én meditációkat készítek így a felfedezés eszköze számomra a tudat és a lélek. Számomra isten nem egy elvont fogalom. 50 évvel ezelőtt még az informatikához is csak elektromérnökök értettek, ma már együtt élvezzük, játszunk, zenélünk könnyedén. A kezünkben tartjuk és nem kell hozzá mérnöki végzettség. Szerintem ugyanez megtörténhet Istennel, velem így történt. Nem vagyok és nem is leszek pap, sőt lehet neked sem kell. Éppen elég aki vagyok.

Meditálni tanultam mélyen katolikus keresztény pozitív pszichológustól (prof. dr. Szász Ilma). Tanultam évekig materialista orosz parapszichológustól (prof. dr. Arthur Zsazskov), tanultam, gyakoroltam buddhista közösségekben, és Indiában mesterem, swamim egy Shiva tűzpap guru lett. Mind istenhez vezetett engem, akár csak a természetmeditációk.

Izgalmas téma, nem poros könyvek világa. Sok istenmeditációt készítettem magam örömére, ebből választottam most egyet, melynek címe:
Hétköznap Istennel

Nem adhatok többet, mint hogy ez a meditáció segít újra együtt lenni istennel. Nekem ezt adta, remélem neked is jó kapcsolatod lesz vele újra.

További információk

Hossza:

28:42 perc

Hétköznap Istennel meditáció termékről 4 értékelés

 1. Marika

  Review for Hétköznap Istennel meditáció
  ★ ★ ★ ★ ★

 2. lena

  Review for Hétköznap Istennel meditáció
  ★ ★ ★ ★ ★

 3. Magdi

  Review for Hétköznap Istennel meditáció
  ★ ★ ★ ★ ★

 4. Ágica

  Különleges számomra, a vallástól független meditáció de érdekel.! Köszönöm

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…