Önmagunk szeretete meditáció

2 500 Ft

Kategória:

Leírás

Évekkel ezelőtt alakult egy csoport Veszprémben. Tizenketten (mert ennyien férünk max. a nappalinkba 🙂 úgy döntöttünk fél éven át összegyűlünk és szeretet meditációkat végzünk. Fantasztikus fél év volt. Nagyon jó rá visszaemlékezni. Majd lett egy csoport párhuzamosan, fellelkesedve Budapesten is.

Így születtek meg a szeretet meditációim 10 témakörben előadások és meditációk. Nem tudtam milyenek lesznek a meditációk. A semmiből jöttek. Olyan kevés időnk van a szeretetre! Olyan keveset tudunk még róla! A gyógyító erejéről, arról milyen hatással van a biológiai szervezetre. A lelki erejéről, hogyan képes erősíteni és újra összerakni egy szétesett embert. A CSODATEVŐ erejéről, és itt a szó legszorosabb értelmében értem.

Így hát elindult ez a kis csoport, hogy valóban próbára tegyük, ne csak beszéljünk róla milyen hatással van a szeretet. A természetre, a spirituális képességeinkre, gyógyításra, de nem is árulom el most mindet.

A júniusi hírlevélben kiküldött meditációból egy új 33 perces verzió készül

Aki magát szereti, azt tud igazán másokat is szeretni.

Lehet most úgy tűnik önmagunkat szeretni önző dolog. Beugorhat, önző, beképzelt egoista emberek képe. Pedig az ilyen emberek valójában szeretethiányban szenvednek. Aki igazán szeretetben van, az kiegyensúlyozottá, boldoggá válik. A szeretete kiárad, nem pedig szomjas. Merem állítani, hogy a szeretet igen is jó hatással van a személyiségre és aki magát szereti azt tud igazán másokat is szeretni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Önmagunk szeretete meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük