Családi Karma Tisztítása II. rész Testvérek

2 500 Ft

Kategória:

Leírás

Családi karma tisztítása sorozatom második része. Az első rész a szülök nagyszülőkről szólt.

A második rész : Testvérek

A testvérek azért születnek le egymás mellé, hogy segítsék egymást. Mégis sokak számára ez a kapcsolat nem felhőtlen. Sokszor nagy távolság alakul ki a testvérek között, és még nagyobb belső űrt hagyhat egy testvér halála. A testvérek közötti korkülönbség személyiségszerepeket alakít ki. Az idősebb azt hiheti magáról hogy neki kell segíteni, pedig valójában a testvérek teljesen egyenrangú lelkek. A meditáció segít, hogy át tudd adni a testvérednek azt ami a te feladatod, és meg kapd a testvéredtől azt ami elmaradt.

A családi kapcsolatok nagy mértékben hatnak gondolataidra viselkedésedre. Olyan szerepekbe ragadhatsz, amit nem is direkt csinálsz. Családi minta. Nem érdemes ezeket a mintákat lenézni, kidobni, harcolni vele. Meg kell érteni őket, megtartani ami belőle neked szimpatikus, aminek viszont árt neked azt tudatosan átalakítani. Mindig tőled várják el a segítséget? Mindig te segítesz? Mindig te irányítasz vagy fordítva?  Szabadulj ki ezekből korlátozó szerepekből és legyél újra szabad egyenlő ember!

Akár kisebbnek akár nagyobbnak hiszed magad, segít, hogy egyenlő testvéries kapcsolat jöjjön létre. Ha pedig komoly gondot okoz számodra a testvéreddel való kapcsolat különösen ajánlom neked.  Lélekben nem vagy elválasztható, akár másik földrészen van a testvéred akár már az égből néz rád.

Jó meditálást kívánok és kérlek írd le milyen volt neked a meditáció, miután meghallgattad.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Családi Karma Tisztítása II. rész Testvérek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…