Szeretettel üdvözöllek a GyurkoZsolt.com honlapomon több mint 400 meditációt készítettem változatok témakörökben. Gyógyítás, előző életek megismerése, siker, szellemi segítők

Szeretettel üdvözöllek a GyurkoZsolt.com honlapomon.

Gyurkó Zsolt vagyok. Meditációkat készítek. Egyéni személyre szabott meditációkat, és meghatározott tematikával tanfolyamokat.

Általam kidolgozott meditációs kurzusok, tanfolyamok:

Belső Mester tanfolyam, 
Felettes én tanfolyam, 
4 arkangyal tanfolyam, 
Gazdagodj!, 
Útmutató a fák lelkéhez tanfolyam.

Célom, hogy minél több ember meditálhasson, és életét könnyebé, boldogabbá tehesse meditációval. Közös meditációkat szervezek és tartok, témájuk  öngyógyítási technikák megismerése, elme lecsendesítő technikák gyakorlása, testtudatosítás, boldogság elérése meditációs technikákkal, Földgyógyító meditációk, kapcsolatfelvétel szellemi segítőkkel, és még sok más.

Tanítási technikám, nem kapcsolódik egyik vallási irányzathoz sem és egy konkrét meditációs iskolát sem követ. Kiüresítem a tudatom és mély meditatív állapotban adom át az abban a pillanatban élőben születő meditációkat.

Honlapom egyszerű, egyetlen célja hogy eljuttassa hozzád meditációim, legyenek azok élő összejövetelek, élő hangfelvételek vagy írások. Szeretettel üdvözöllek világomban, jó kalandozást!

Közel 20 éve főállásban vagyok természetgyógyász és meditációs terapeuta.

Rendszeresen fel fogom venni a meditációkat és ezen a honlapon keresztül, együtt tudod velem végezni. Lehet tetszeni fognak lehet hogy nem. Egy madár se tudhatja kinek tetszik és kinek nem, én is ilyen vagyok.