Tarot-meditációk

Évek óta készülök erre és végre megtörténik. Évek óta szeretném elkészíteni a tarot lapok meditációit, hogy ne csak lexikális könyvből tanfolyamról megszerezhető tudás legyen, hanem közvetlen megtapasztalás. Számomra a tarot valódi energia, a tarot lapok közvetlenül hatnak ránk, személyiségünkre és életünkre. Nem véletlen hogy Jung az archetipus elméletét a taro lapok alapján hozta létre. Tudtad? A taro lapok segítenek, hogy megismerd különböző én részeid. A delphoi jósda kapujára ez volt írva: ismerd meg önmagad. Mert aki ismeri magát, az már ismeri a sorsát.

Évek óta foglalkozok táróval és meditációval. Régi álmom teljesült, hogy meglettek a feltételek és elkezdtük elkészíteni a taro lapok meditációit. Ennél jobb mód a megismerésükre nincs. Saját tudatodban közvetlen tapasztalás. Aki a lapok jelentését belülről ismeri belülről már megtapasztalta az tudja csak igazán, mit jelent. Mintha nem szakácskönyvből tanulnád milyen az édes, milyen a sós hanem te magad kóstolsz bele. Egészen más.

A felvételek éppen most történnek, erre létre jött egy csoport, Veszprémben minden csütörtök este, élőben hívjuk le és rögzítjük. Létrehoztunk erre egy Tarot meditációs klubot. Egyszeri és megismételhetetlen lehetőség, hogy élőben is megtapasztald. Ha szeretnél a csoporthoz csatlakozni írj: info@spirit.hu

A lapok „véletlen szerűen” jönnek, eddig ezeket a lapokat készítettük el:

XXI VILÁG

Gyurkó Zsolt XXI Világ lap tarot meditáció

A tarot XXI Világ lapja igazán tökéletes lap egy nagyszerű meditációra. A taroban ez a lap azt jelenti , amikor tökéletes harmóniában és egységben vagyunk a világgal. Minden Őselem a helyén van (a négy sarokban lévő ábrák szimbolizálják). Nem kell semmit tenni, nincs mit helyre hozni, ez a lap azt az örömhírt közli, hogy az univerzum tökéletes rendben és mi ezt tökéletesen átéljük. Jól hangzik nem? A beteljesedés lapja. Szerintem valahol a meditációnak is ez a lényege. Akkor is ajánlom neked ezt a meditációt, ha nem foglalkozol Taroval, akkor pedig különösen, ha érdekel szereted a tarot és mélyebb szinten szeretnéd átélni, közvetlen tapasztalatot szerezni.

Itt tudod meghallgatni a bevezető előadást:

gyurkozsolt.com/mp3/tarot/XXI_vilaglap_eloadas.mp3

Itt tudod meghallgatni a XXI Vigág lap meditációmat:

gyurkozsolt.com/mp3/tarot/XXI_vilaglap_meditacio.mp3

Szeretnéd mindet megkapni és értesülni az új tarot meditációkról?