Kezelések

Üdvözöllek!

Természetgyógyászként az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) szereztem bioenergetikusi és fitoterapeuta végzettséget. E mellet a Mantra Parapszichológiai Főiskola 3 éves képzésén parapszichológusi képesítést kaptam.

Mégsem ezeket a képesítéseket használom kezeléseim során. Elsősorban meditációt, energetizált -programozott víz és só terápiát. Mestereimnek Arthur Zsazskov orosz parapszichológust tekintem. Másik mesteremmel Indiában találkoztam, képzése a mai napig hatással van rám, megváltoztatta életem.

7 évig vezettem, a Spirit alapítvány spirituális tanácsadó és terapeuta képzését, mint a kuratórium elnöke. Az elmúlt 2 évemet pedig a Szent György-hegyen egy elvonulásokra kialakított meditációs központ vezetésével töltöttem. 23 éves korom óta vagyok fő állásban gyógyító, lassan 18 éve.

A kezelések beszélgetésből, majd azt követően vezetett meditációból állnak. Egy ilyen kezelés hangfelvételét felraktam ide, hogy meg tudd hallgatni. Természetesen, minden kezelés teljesen egyedi. Mindenki más meditációt kap gyógyulásához.

A tudat valódi csodákra képes, ahogy megbetegedni úgy meggyógyulni is tud. Tapasztalatom szerint a meditáció  teljes, testi -lelki -szellemi gyógyulásra képes.

Jelenleg Hegymagason kezelek. Április végétől pedig Veszprémben.

Várom jelentkezésed, ha szükségét érzed!