Előző életeink megismerése Egyre többen vannak akik emlékeznek előző életeikre, pedig nem különlegesebb emberek nálad. Elmondom ez hogyan lehetséges.

Egyre többen emlékeznek előző életeikre, pedig nem különlegesebb emberek nálad.

 Elmondom ez hogyan lehetséges.

Sokan azt gondolják, biztos megvan az oka, hogy nem emlékeznek előző életeikre, talán nem véletlenül van ez így. Ha kell majd eljön az ideje. Félnek is tőle, de örülnének is, ha elmúlna az amnézia. Volt is valami hasonló tapasztalatuk, mintha már egyszer beugrott volna valami, de hát ki tudja, hogy abból mi volt igaz.

Mindeközben teljesen hétköznapi emberek, könnyedén megnézik előző életüket, emlékezőképességük tökéletesen működik. Úgy beszélnek róla, mint a világ legtermészetesebb tudásáról. Engem is zavart, ha mások így emlékeznek, én miért nem? Nekem miért nem megy? Talán megvan az oka, hogy nem emlékszünk, jobb is ez így? Talán nem tudnám feldolgozni a sok szörnyűséget, a halálról nem is beszélve. Azért vettem egy könyvet és elolvastam. Nagyon tetszett! vettem még egyet még egyet. Olyan világ bontakozott ki előttem, ami az előző életeknél sokkal nagyobb. Milyen az a világ, ahova halál után visszatérünk, milyen a valódi otthonunk, ahonnan jöttünk.

Irigyeltem az embereket, akik ilyet élnek át. Elkezdtem próbálkozni és hát az eredmény csúfos kudarc. Semmi. Én az a fajta vagyok, akit a kudarcok nem eltántorítanak, hanem pont fordítva, felidegesítenek és még elszántabban próbálkozok tovább. Csináltam, meditációkat, önhipnózist, már minden könyvet kiolvastam és a végeredménye a sok próbálkozásnak: semmi.
Miért emlékeznek mások én miért nem? Nekik miért megy nekem miért nem? Szerinted mi az oka, hogy neked sem megy?
A válasz egyszerű, nem próbálkoztál elég kitartóan, pont úgy ahogy én sem. Pedig én azt hittem, mindent megtettem. Elolvastam mindent, elvégeztem minden gyakorlatot, mit lehet ezután tenni? Csak csináld tovább, akkor is ha nem megy! Ez a nagy titka minden sikernek. Dolgozd fel, hogy eddig kevés voltál. Végre másfél év nehéz, keserves próba után ölembe hullott a siker. Áttört a gát és olyan könnyen tudtam emlékezni, mint amikor nyaralásaimra emlékszek vissza! A technikára véletlenül találtam rá, mondhatni belebotlottam.

Elkezdtem visszanézni életeimet, nekem nem sok volt és csak ámultam bámultam. Voltam rabszolga Egyiptomban (hát igen nem épp fáraó) Voltam tibeti szerzetes egy kis falucskában, voltam mérnök Atlantiszban, azték király, spanyol kereskedő és torreádor. Micsoda filmek, soha nem tudnék kitalálni még csak hasonló történeteket sem. Hónapokig este TV helyett ezeket néztem újra. Minden nap érdekelt a buddhista szerzetesi kiképzésemből. Mindent tudni akartam Atlantiszról és hogy mit tanított nekem a mór ott Spanyolországban a nőkről és a bennem lakó bikáról..

Folyamatos nagy felismerések, hát persze ezért vagyok ilyen ösztönösen.
Azt hiszem legnagyobb értékünk élettapasztalatuk. A előző életekre emlékezéssel ezt visszakapod. Amit elfelejtettél nem emlékszel, azt sajnos nem tudod használni. A legértékesebb tudásnak tartom ma már saját magam által megszerzett élettapasztalatom.

Kidolgoztam egy komplett tematikát, hogyan lehet a legegyszerűbben kifejleszteni ezt a képességet. Felkészíteni a tudatot a múlt gátjainak lebontására. Gyerekkor, majd magzati állapot. Hogyan lehet előző életek között szabadon mozogni előre tekerni benne, mint egy filmben. Hogyan tudok célzottan keresni, ha egy embert akarok megnézni, milyen korábbi kapcsolatom van vele. Gazdagságra, egészségre, vagy éppen egy városra.

Jó pár tanfolyamon vagyok már túl és merem állítani a résztvevőknek semmilyen külön képességük nem volt rá. Voltak köztük spirituális emberek, de volt akit betegségének megoldása a kényszer vitt rá. Voltak köztük öregek, fiatalok, lelkesek és elkeseredettek. Elsőre az embereknek a fele se emlékszik rá, bárhogy előkészül rá, de a 4-5 próbálkozásra 90%-ban mindenkinek sikerül.
Azt hiszem, nem a sorsban, vagy a karmában kell keresni, miért nem emlékszel előző életeidre. Egyszerűen nem tanultál és nem gyakoroltál. Hát igen ez nem fair, miért nem megy magától? Az élet ilyen, járni is meg kellet tanulnunk pedig anatómiailag alkalmasak vagyunk rá. Még a madárnak is meg kell tanulnia repülni, pedig szárnnyal születik. Beszélni is évekig tanultunk. Ez van. Az én tapasztalatom, ha egy készséget meg akarsz szerezni, akkor tegyél érte és tanuld meg! Csodálni, hogy más milyen szépen gitározik és irigykedni kevés. Ha meg akarod ismerni előző életeid, akkor hajrá! Le fog esni az állad mi minden van benned.

 

https://gyurkozsolt.com/7-erv-az-elozo-eletek-meditaciok-mellet/